Son Dakika Istanbulda Deprem / Son Dakika! İstanbul'da Deprem : Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz.

Son Dakika Istanbulda Deprem / Son Dakika! İstanbul'da Deprem : Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz.. Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. 200'ün (artçı) üzerinde deprem kaydettik. İstanbul'da saat 14.00 sıralarında bir deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Saat 13:59'da i̇stanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haberine yapılan yorumlar (0 yorum). İstanbul'da depremler tüm gün ve gece de devam etti. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı. Dakika dakika son depremler için tıklayınız.

Son dakika: İstanbul depremle sarsıldı - Son Dakika Haberler
Son dakika: İstanbul depremle sarsıldı - Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Kandilli rasathanesi, depremin şiddetini 4.2, merkez üssü olarak da marmara denizini açıkladı. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı. Artçı depremler devam edecek mi? Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı. Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi. Son dakika i̇stanbul deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı.

Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. 200'ün (artçı) üzerinde deprem kaydettik. İstanbul'da depremler tüm gün ve gece de devam etti. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Saat 13:59'da i̇stanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! İzmir depreminde 11 kişiye mezar olan binada kalitesiz beton kullanılmış i̇zmir depreminde yan yatan binada kolon kesilmemiş. 23.20'deki 4.2'lik deprem de büyük korku yarattı. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem bir çok ilçede hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü, dün 5.8 büyüklüğünde depremin meydana geldiği marmara ereğlisi ve silivri açıklarında.

Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Uzmanların beklediği i̇stanbul depremi ne zaman olacak sorusu. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. İstanbul'da bir son dakika depremi daha yaşandı.

Son dakika depremler! Deprem nerede oldu? Deprem İstanbul ...
Son dakika depremler! Deprem nerede oldu? Deprem İstanbul ... from foto.haberler.com
Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. 200'ün (artçı) üzerinde deprem kaydettik. Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! Gerçekleşen 14 nisan i̇stanbul depremi şehrin genelinde hissedildi. Saat 8.46'da yerin 15 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerden de hissedildi. 23.20'deki 4.2'lik deprem de büyük korku yarattı. İzmir depreminde 11 kişiye mezar olan binada kalitesiz beton kullanılmış i̇zmir depreminde yan yatan binada kolon kesilmemiş.

Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi.

200'ün (artçı) üzerinde deprem kaydettik. Afad depremin büyüklüğünü 5,8 kandilli rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. Saat 13:59'da i̇stanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haberine yapılan yorumlar (0 yorum). İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka | i̇stanbul'daki depremin ardından valilikten açıklama geldi! Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu! İstanbul'da şiddetli deprem i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi. 23.20'deki 4.2'lik deprem de büyük korku yarattı. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. İbb'den de son dakika deprem açıklaması geldi. Marmara denizi'nde silivri açıklarında, kandilli'ye göre 4.3, afad'a göre ise 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Uzmanların beklediği i̇stanbul depremi ne zaman olacak sorusu. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Artçı depremler devam edecek mi?

Son dakika deprem haberleri: İstanbul'da deprem ...
Son dakika deprem haberleri: İstanbul'da deprem ... from i2.milimaj.com
Deprem bir çok ilçede hissedildi. Afad depremin büyüklüğünü 5,8 kandilli rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. Gerçekleşen 14 nisan i̇stanbul depremi şehrin genelinde hissedildi. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu!

Afad depremin büyüklüğünü 5,8 kandilli rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı.

Son dakika i̇stanbul deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Ünlü deprem uzmanı ve deprem tahmincisi olan frank hoogerbeets, i̇stanbul'da son olarak meydana gelen 5,9 şiddetinde ki deprem sonrasında son dakika bir açıklamada bulundu. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. İbb'den de son dakika deprem açıklaması geldi. Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi. Artçı depremler devam edecek mi? Gerçekleşen 14 nisan i̇stanbul depremi şehrin genelinde hissedildi. Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka | i̇stanbul'daki depremin ardından valilikten açıklama geldi! 10 saniye süren depremle ilgili kandilli rasathanesi ve afad'dan açıklamalar peş peşe geldi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi.